Menu
Your Cart

'Οροι Χρήσης

EΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : VSS DYNAMIC VISION Ε.Ε

ΑΦΜ : 802218871

ΔΟΥ : ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 172360309000

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Τo www.decomall.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί υπό τους όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας ‘’VSS DYNAMIC VISION Ε.Ε’’ με ΑΦΜ 802218871  και αριθμό ΓΕΜΗ 172360309000

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Επομένως, εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από την χρήση αυτής, άλλως τεκμαίρεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της.


OΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συλλέγονται από τους πελάτες μας τα απαιτούμενα στοιχεία για την ασφαλή και αποτελεσματική διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων το κατάστημα μας ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα. 

Το κατάστημα μας- κινούμενo πάντοτε εντός του νομικού πλαισίου - διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων μετά από ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας.


Τι πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς

Όταν δίνετε μια παραγγελία, προκειμένου να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό κατάστημα και να λάβετε ταυτότητα χρήστη (password), ζητάμε από σας να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), την διεύθυνση κατοικίας σας και το σταθερό σας τηλέφωνο. To www.decomall.gr συλλέγει και χρησιμοποιεί τα ανωτέρω στοιχεία για :


 * τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμούν οι πελάτες να κάνουν με το κατάστημα μας (π.χ. επιβεβαίωση της παραγγελίας κ.λ.π.).


Αποκάλυψη πληροφοριών σε τρίτους

H επιχείρηση μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλει, ανταλλάσσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Επίσης, δεν παρέχουμε πληροφορίες σε ανεξάρτητες εταιρείες, σε απευθείας σύνδεση καζίνο και διανομείς.


Έλεγχος προϋποθέσεων χρήσης των προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία μας τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία, για όσο χρονικό διάστημα είσαστε εγγεγραμμένο μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. 

Οι χρήστες μας έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία (άρθρο 12 Ν. 2472/1997), καθώς και το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή και την διαγραφή ακόμα των προσωπικών τους στοιχείων.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής:

Κάνετε κλικ στο σχετικό εικονίδιο - button, προκειμένου να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει και να το προσθέσετε στην παραγγελία σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας.


Προϊόντα και Εγγυήσεις

Το Decomall.gr διακινεί και συνοδεύει τα προϊόντα που παρέχει μέσα από την ιστοσελίδα του με τις αντίστοιχες εγγυήσεις των κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υπάρχουν. Η εταιρίας μας δεν προσφέρει από την πλευρά της καμιά επιπλέον εγγύηση (οποιουδήποτε είδους), εκτός αν κάτι τέτοιο προβλέπεται και αναφέρεται κατηγορηματικά. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σε κάποιο προϊόν και γίνει από το χρήστη-καταναλωτή χρήση της εγγύησης, η αποστολή του προϊόντος για επισκευή Decomall.gr είτε στην αντίστοιχη για το προϊόν Αντιπροσωπεία καθώς επίσης και στη συνέχεια η παραλαβή του προϊόντος, θα γίνεται με αποκλειστική επιβάρυνση του χρήστη-καταναλωτή-πελάτη. Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή, απαιτείται υποχρεωτικά η επικοινωνία του χρήστη με εκπρόσωπο της εταιρίας μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην διεύθυνση που υπάρχει στην ιστοσελίδα.


To  Decomall.gr διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα χρονική στιγμή το κρίνει αναγκαίο να προβεί σε τροποποίηση ή αλλαγή μέρους ή συνολικά των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης της ιστοσελίδας της και οποιαδήποτε από τις αλλαγές θεωρούνται ότι δεσμεύουν τους χρήστες από τη στιγμή της εμφάνισής τους στην ιστοσελίδα, που ταυτόχρονα αποτελεί και ειδοποίηση των χρηστών για τις αλλαγές. Επίσης αν δεν ισχύει κάποιος από τους αναγραφόμενους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης (κριθεί άκυρος ή μη νόμιμος) αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τους υπόλοιπους όρους παρά μόνο το συγκεκριμένο, ο οποίος θα θεωρείται σαν να μην είχε οριστεί.


Απορίες - ερωτήσεις - Επικοινωνία με Υπεύθυνο Επεξεργασίας

Μη διστάσετε να μας απευθύνετε οποιαδήποτε ερώτηση και εμείς ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.

'Οροι Χρήσης