Διακόσμηση υπνοδωματίου με σιδερένιο κρεβάτι – Tips για την ιδανική κρεβατοκάμαρα

Σας αρέσουν τα μεταλλικά κρεβάτια και ψάχνετε ιδέες για διακόσμηση υπνοδωματίου που θα ανανεώσουν τον χώρο σας και θα κάνουν την κρεβατοκάμαρα το αγαπημένο σας δωμάτιο σε όλο το σπίτι;

Είστε στο σωστό σημείο!

Συγκεντρώσαμε για εσάς μοναδικά tips για να πετύχετε την ιδανική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με σιδερένιο κρεβάτι και να δημιουργήσετε έναν χώρο μοντέρνο και ζεστό, καλύτερο απ’ ότι τον είχατε ονειρευτεί.

 

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με σιδερένιο κρεβάτι – τι άλλα έπιπλα ταιριάζουν;

Η αλήθεια είναι πως η διακόσμηση υπνοδωματίου με σιδερένιο κρεβάτι δε διαφέρει δραματικά από τη διακόσμηση άλλων υπνοδωματίων.

Η βασική διαφορά έγκειται στο ότι δεν έχουμε σεταρισμένα έπιπλα εξ αρχής, όπως για παράδειγμα μπορεί να συμβαίνει με ένα σετ κρεβατοκάμαρας που περιλαμβάνει κρεβάτι, κομοδίνα, συρταριέρα ή/και ντουλάπα.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας και να βρούμε μόνοι μας τον ιδανικό συνδυασμό που θα ταιριάζει με το μεταλλικό κρεβάτι!

Αν έχετε μαύρο σιδερένιο κρεβάτι, η διακόσμηση είναι λίγο πιο εύκολη, αφού η πλειοψηφία των χρωμάτων θα ταιριάξει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ντουλάπες από ξύλο, μελαμίνη ή μοριοσανίδα, με καθρέπτη ή χωρίς, σε λευκό, wenge ή χρώμα καρυδιάς, συρόμενες ή ανοιγόμενες… όλες ταιριάζουν με τα σιδερένια κρεβάτια.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να συνδυάσετε μεταξύ τους τα υπόλοιπα έπιπλα ώστε το αποτέλεσμα να είναι σχετικά ομοιόμορφο και έτσι πραγματικά να σας ξεκουράζει όταν πέφτετε για ύπνο – τόσο το στρώμα που θα επιλέξετε όσο και όλο το «κλίμα» του υπνοδωματίου παίζουν ρόλο στη χαλάρωσή σας.

 

μεταλλικά κρεβάτια και διακόσμηση υπνοδωματίου με σιδερένιο κρεβάτι

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρειΤι στρώμα να διαλέξω για τη μέση; Αναλυτικός οδηγός

 

Vintage κρεβατοκάμαρες – ιδέες για να πετύχετε την απόλυτη ισορροπία ρομαντικού και cozy

Σας αρέσουν οι vintage κρεβατοκάμαρες; Οι ιδέες που ακολουθούν σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες και θα σας εμπνεύσουν να διακοσμήσετε τον δικό σας χώρο χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!

 

Ιδέα #1: Προσθέστε κρεβατόγυρο με βέλκρο

Ο κρεβατόγυρος, γνωστός και ως bed skirt, είναι αυτό το ύφασμα που τυλίγεται γύρω από τον σκελετό του κρεβατιού και κρύβει το κενό από κάτω. Αρκετά διαδεδομένος στο εξωτερικό, είναι μία αρκετά οικονομική λύση για τη διακόσμηση του μεταλλικού κρεβατιού σας.

διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με σιδερένιο κρεβάτι

 

Ιδέα #2: Χρησιμοποιήστε πάπλωμα μεγαλύτερου μεγέθους

Για να πετύχετε vintage διακόσμηση κρεβατοκάμαρας, μια ιδέα είναι να χρησιμοποιείτε πάντα μεγαλύτερο μέγεθος παπλώματος απ’ ότι κανονικά χρειάζεστε.

Έχετε μονό σιδερένιο κρεβάτι; Στρώστε ένα υπέρδιπλο πάπλωμα ώστε να πέφτει σχεδόν μέχρι το πάτωμα αριστερά και δεξιά – πρόκειται για μια ελάχιστη διαφορά στην τιμή, που όμως θα αλλάξει ολόκληρη την εικόνα της κρεβατοκάμαρας!

 

διακόσμηση με μεταλλικά κρεβάτια

 

Ιδέα #3: Κρεμάστε μια κουνουπιέρα

Η κουνουπιέρα, γνωστή στο εμπόριο και ως canopy, δεν είναι κάτι που χρησιμεύει μόνο στα βρεφικά δωμάτια. Αντιθέτως, είναι μια εξαιρετική ιδέα για να προσθέσετε έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιό σας, ειδικά αν σας αρέσει η vintage διακόσμηση.

Η αντίθεση μεταξύ του στιβαρού σιδερένιου κρεβατιού και του αέρινου ρομαντικού canopy είναι τέλεια και αναβαθμίζει άμεσα την εμπειρία του ύπνου.

Υπάρχουν και μεταλλικά κρεβάτια με ουρανό που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα!

 

μεταλλικά κρεβάτια διακόσμηση με κουνουπιέρα

 

Ιδέα #4: Επενδύστε σε διαφορετικά υφάσματα και υφές

Όσον αφορά τις vintage κρεβατοκάμαρες, οι ιδέες δεν σταματούν εδώ! Αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε την απόλυτη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με σιδερένιο κρεβάτι, τότε χρειάζεται να συνδυάσετε διαφορετικά μεταξύ τους υφάσματα και υλικά για να δώσετε περισσότερο χαρακτήρα στον χώρο σας.

Κουβέρτα από faux γούνα, βελούδινες κουρτίνες και μάλλινα πλεκτά μαξιλάρια διακόσμησης θα ζεστάνουν αμέσως το υπνοδωμάτιό σας, αλλάζοντας εντελώς το ύφος των μεταλλικών κρεβατιών που είναι εξ ορισμού πιο «κρύο». 

 

ιδέες για vintage κρεβατοκάμαρα με μεταλλικό κρεβάτι

 

Ιδέα #5: Συνδυάστε πολλά μικρά καδράκια

Κάτι που διαφοροποιεί αμέσως μια vintage από μια μοντέρνα κρεβατοκάμαρα είναι τα έργα τέχνης στους τοίχους.

Ένα μεγάλο κάδρο παραπέμπει σε πιο σύγχρονη διακόσμηση, ενώ τα πολλά μικρά καδράκια, ειδικά αν έχουν vintage/μπαρόκ επιρροές, κάνουν τη διακόσμηση υπνοδωματίου με μεταλλικό κρεβάτι πολύ πιο cozy.

Αφήστε τα μεγάλα κάδρα για το σαλόνι σας, ώστε να γίνουν το focal point του καθιστικού μαζί με τον καναπέ σας.

 

διακόσμηση με μαύρο σιδερένιο κρεβάτι

 

Διαβάστε κι αυτό: Πως να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ για εσάς!

 

Μεταλλικά κρεβάτια και διακόσμηση υπνοδωματίου με σιδερένιο κρεβάτι

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι όλα τα μεταλλικά κρεβάτια ίδια: άλλη διακόσμηση μπορεί να ταιριάζει σε ένα σιδερένιο κρεβάτι με περίτεχνα σχέδια και κατασκευασμένο στο χέρι και άλλη, πιο industrial, σε ένα μεταλλικό κρεβάτι με ευθείες βέργες, πιο minimal στον σχεδιασμό του.

Σε κάθε περίπτωση, η διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με σιδερένιο κρεβάτι είναι πιο εύκολη απ’ ότι φαντάζεστε!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επενδύσετε σε μεταλλικά κρεβάτια ποιοτικά, που αντέχουν στον χρόνο χωρίς να τρίζουν, ώστε να είστε σίγουροι πως θα απολαμβάνετε τον ύπνο σας για πολλά, πολλά χρόνια.

Στο Decomall θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από ποιοτικά, οικονομικά σιδερένια κρεβάτια για να βάλετε τη βάση της πιο ιδιαίτερης vintage διακόσμησης!


Ανακαλύψτε οικονομικά μεταλλικά κρεβάτια