Φάκελος κρεβατοκάμαρα – Διακόσμηση ρομαντική, εντός budget

Αν, όταν σκέφτεσαι μια κρεβατοκάμαρα με διακόσμηση ρομαντική, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το ροζ ή τα ροδοπέταλα πάνω στο κρεβάτι, αυτό το άρθρο έχει γραφτεί για σένα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο με έπιπλα και διακοσμητικά, αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε πώς μπορείς κι εσύ να πετύχεις την πιο ρομαντική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με μικρές πινελιές, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία – με το Decomall, φυσικά!

 

Ρομαντικό υπνοδωμάτιο – τα πάντα ξεκινάνε από το κρεβάτι

Αν αυτή την περίοδο ανακαινίζεις ή διακοσμείς το νέο σου σπίτι και είσαι σε αναζήτηση κρεβατιού, αυτή είναι η ευκαιρία σου να αγοράσεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει και αντιπροσωπεύει το στιλ διακόσμησης που προτιμάς.

Ένα κρεβάτι ξύλινο ανοιχτόχρωμο, όπως σε φυσικό, λευκό, ή sonoma χρώμα μπορεί να αναδείξει στο 100% μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα – τα ανοιχτά χρώματα θα ταιριάξουν και με άλλες ρομαντικές λεπτομέρειες, όπως ένα vintage ροζ χαλί ή λευκά κλινοσκεπάσματα.

Ένας πολύ καλός τρόπος να πετύχεις το ρομαντικό στιλ διακόσμησης που σου αρέσει «με το καλημέρα», είναι επιλέγοντας ένα κρεβάτι επενδυμένο – το βελούδινο κεφαλάρι σε σκούρο μπλε, γκρι ή ροζ χρώμα θα γίνει η τέλεια βάση της κρεβατοκάμαράς σου!

     Τέλος, και ένα       κρεβάτι μεταλλικό μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά και να φέρει ρομαντική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο – αρκεί μόνο να κρεμάσεις λαμπάκια με θερμό φως γύρω-γύρω, ή ακόμα και μια κουνουπιέρα. Αν επιλέξεις κρεβάτι με ουρανό πραγματικά θα απογειώσεις τη ρομαντική διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας!   

Μάθε περισσότερα: 4+1 Tips για διακόσμηση υπνοδωματίου με σιδερένιο κρεβάτι

 

ρομαντική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με αποχρώσεις του ροζ

 

Αν τώρα δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να αγοράσεις καινούριο κρεβάτι αλλά ψάχνεις πιο οικονομικούς και ευφάνταστους τρόπους για διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ρομαντική, δες τις ιδέες που ακολουθούν!

 

Ρομαντική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με μικρές, οικονομικές προσθήκες

Δεν χρειάζεσαι κάτι «μεγάλο» για να διακοσμήσεις ένα υπνοδωμάτιο ρομαντικά. Αντιθέτως, είναι οι μικρές πινελιές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ένα κάδρο, ένα μαξιλάρι, ένα κερί.

Δες αναλυτικά μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες για ρομαντικό στιλ διακόσμησης:

·        Κεριά: Επίλεξε       αρωματικά κεριά και ιδιαίτερα κηροπήγια σε απαλά αρώματα όπως λεβάντα, βανίλια ή τριαντάφυλλο – όχι μόνο είναι ρομαντικά, αλλά θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις κιόλας πριν τον ύπνο. Πολύ προσοχή, όμως: να τα σβήνεις οπωσδήποτε πριν κοιμηθείς!

·        Χαλιά: Ρομαντικό στιλ διακόσμησης και αίσθηση πολυτέλειας σε ένα! Πρόσθεσε ένα απαλό       μοντέρνο χαλί με ψηλό πέλος στην κρεβατοκάμαρα για την απόλυτη χειμερινή διακόσμηση!

·        Κουρτίνες: Αντικατάστησε τις βαριές κουρτίνες με διάφανες ή ημιδιάφανες, που είναι πιο αέρινες και επιτρέπουν στο φυσικό φως να περνά, δημιουργώντας τέλεια ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

·          Διακοσμητικά μαξιλάρια: Επίλεξε throw pillows σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και υφές που θα αναδείξουν στο έπακρο τη ρομαντική διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας – συνδύασε απαλά χρώματα, φυσικά υλικά όπως το μαλλί και ρομαντικά μοτίβα όπως το φλοράλ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

·          Πίνακες και κάδρα: Εδώ τι είναι ρομαντικό για τον καθένα ποικίλει: μπορεί να είναι μια μπαλαρίνα, ένα τοπίο, στίχοι από το αγαπημένο σου ποίημα, ή απλά ένα κολάζ φωτογραφιών από τις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις σου!

·        Ράφια: Μια      ραφιέρα τοίχου που φαίνεται να αιωρείται, γεμάτη με κορνίζες, αγαπημένα βιβλία και ρομαντικά διακοσμητικά, όπως ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια, μπορούν να φέρουν ρομαντική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο.

·        Παραβάν: Μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα σίγουρα θέλει να φαίνεται και τακτοποιημένη – ο αποθηκευτικός χώρος, όπως μία συρταριέρα ή μια      ντουλάπα δίφυλλη, είναι απαραίτητα στοιχεία για να… κρύψεις ρούχα και αξεσουάρ. Αν, όμως, δεν έχεις πολύ διαθέσιμο χώρο στην κρεβατοκάμαρα ή απλά θέλεις να κρατήσεις το budget χαμηλά, τότε ένα ρομαντικό παραβάν με vintage ή φλοράλ σχέδια είναι η καλύτερη λύση!

·        Λαμπάκια: Σήμερα τα λαμπάκια είναι κάτι πολύ περισσότερο από χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Τα λεγόμενα fairy lights γύρω από το κεφαλάρι ή σε άλλα σημεία του δωματίου θα δημιουργήσουν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για ρομαντική κρεβατοκάμαρα αλλά και για φοιτητικό σπίτι!

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού – Ιδέες και λύσεις που θα απογειώσουν τον χώρο

 

ρομαντικό στυλ διακόσμησης κρεβατοκάμαρας

 

Τι είναι αυτό που κάνει μια κρεβατοκάμαρα ρομαντική;

Σίγουρα έχεις δει αρκετές φωτογραφίες με κρεβατοκάμαρες κλασικές ρομαντικές online, στο pinterest αλλά και σε περιοδικά – μπορεί όλα αυτά τα υπνοδωμάτια να έχουν κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ τους, όπως αυτά που είδαμε έως τώρα, αλλά δεν υπάρχει μία μοναδική «μυστική συνταγή» για να πετύχεις τη ρομαντική διακόσμηση κρεβατοκάμαρας που ονειρεύεσαι.

Δες, όμως, από ποια στοιχεία μπορείς να εμπνευστείς:

·        Το ροζ ως χρώμα. Αν και δεν είναι απόλυτο, πολύ μεγάλος αριθμός ρομαντικών υπνοδωματίων έχει το ροζ ως βασικό ή συμπληρωματικό χρώμα. Το dusty pink σε μικρές λεπτομέρειες, η πολυτέλεια του ροζ βελούδου και ο συνδυασμός του ροζ με λευκό, μαύρο, γκρι και χρυσό μπορούν να αλλάξουν ριζικά το στιλ διακόσμησης της κρεβατοκάμαράς σου, χωρίς να την κάνουν να φαίνεται… παιδική.

·        Το cottagecore. Ο λόγος για ένα στιλ διακόσμησης (και ντυσίματος) που στηρίζεται στη ζωή στην εξοχή! Τo λευκό ξύλο, το χρώμα της μέντας και το απαλό πράσινο, η λεβάντα, τα floral μοτίβα, τα φυτά, ακόμα και οι ταπετσαρίες τοίχου μπορούν να μεταμορφώσουν μια κλασική κρεβατοκάμαρα σε ρομαντική, χωρίς να τη φορτώσουν.

·        Vintage διακόσμηση. Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας ρομαντική μπορείς να πετύχεις και μέσα από τη vintage αισθητική. Πόστερ, παραβάν και ρολόγια τοίχου που παραπέμπουν στο Παρίσι, έπιπλα με vintage όψη φθαρμένου ξύλου και μπαρόκ καθρέπτες κρεβατοκάμαρας με βαρύ σκελετό μπορούν να απογειώσουν το ρομαντικό σου υπνοδωμάτιο.

κρεβατοκάμαρες κλασικές ρομαντικές

 

Πού θα βρω κρεβατοκάμαρες κλασικές ρομαντικές;

Για ολοκληρωμένες λύσεις στη διακόσμηση ρομαντικής κρεβατοκάμαρας, αλλά και για όλα τα επιμέρους έπιπλα και διακοσμητικά υπνοδωματίου που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις το ρομαντικό υπνοδωμάτιο των ονείρων σου, χρειάζεσαι το Decomall!

Στη μεγάλη μας συλλογή θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τον χώρο σου και να δημιουργήσεις ένα υπνοδωμάτιο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τον καλύτερο ύπνο της ζωής σου!

Στην κρεβατοκάμαρα, η ρομαντική διακόσμηση περνάει από το Decomall!

 

Βρες τα καλύτερα έπιπλα κρεβατοκάμαρας